You can build with us!
You can build with us!

Zijn alle tekstmodellen nog foutloos en compleet?

HelloFlex Learnings geeft het antwoord op de meest gestelde vragen

Tekstmodellen

Als je bij ieder contract wat je maakt in het contract nog zaken in het document moet invullen of verbeteren overweeg dan even wat tijd te steken in het verbeteren van de tekstmodellen. Ieder contract een paar minuten nabewerking weegt op een gegeven moment op tegen de tijd om het voor eens en voor altijd goed in te regelen!

Bovendien: de laatste tijd zijn er veel nieuwe mergevelden voor contracten beschikbaar gekomen in FlexService. Conform de nieuwe ABU CAO kunnen vanaf 1-2-2018 een aantal elementen vermeld worden in de uitzendbevestiging. Om dat te ondersteunen is nu beschikbaar gekomen:

ADVPercentage
Dit veld bevat het percentage voor de reservering ADV. Dit is afkomstig van het contract of, als het daar niet beschikbaar is, van het model.
ADV Vergoeding

Dit veld bevat de vergoeding ADV die op het contract is ingegeven. De ComponentID van de betreffende alias moet in de FlexAdministrator worden ingesteld. Dit kan in de module “Model”, “Tabblad Tekstmodel”, instelling “Component voor ADV vergoeding”.

LoonToeslaguren
Een lijst met toeslagurencomponenten op het contract met de bijbehorende percentages.

LoonToeslagurenInclOpmerking
Een lijst met toeslagurencomponenten op het contract met de bijbehorende percentages en de opmerkingtekst bij een component op het contract.

LoonOveruren
Een lijst met overurencomponenten op het contract met de bijbehorende percentages.

LoonOverurenInclOpmerking
Een lijst met overurencomponenten op het contract met de bijbehorende percentages en de opmerkingtekst bij een component op het contract.

LoonAndereUren
Een lijst met alle componenten van de componentsoort Loon andere uren op het contract met de bijbehorende percentages.

LoonAndereUrenInclOpmerking
Een lijst met alle componenten van de componentsoort Loon andere uren op het contract met de bijbehorende percentages en de opmerkingtekst bij een component op het contract.

LoonAndereUrenExclTslgEnOvr
Een lijst van alle componenten van de urensoort Loon andere uren, exclusief toeslaguren- en overurencomponenten, op het contract met de bijbehorende percentages.

LoonAndereUrenExclTslgEnOvrInclOpm
Een lijst van alle componenten van de urensoort Loon andere uren, exclusief toeslaguren- en overurencomponenten, op het contract met de bijbehorende percentages en de opmerkingtekst bij een component op het contract

Was dit het antwoord op je vraag?